DEL 7 DE MAIG AL 6 DE JUNY

H: de dijous a dissabte, a les 20.45h. Diumenge, a les 19.30h. P: 18€

dilluns, 3 de maig del 2010

DIGUES LA TEVA!!

Què t'ha semblat l'obra? Què és el que més t'ha agradat i què hi trobes a faltar? T'agradaria preguntar alguna cosa a l'Andreu Rifé (cantactor), a l'Anna Prats (cantactriu) o als músics de Roba'm la cartera? Aquest és el teu espai... NO ET TALLIS!

6 comentaris:

  1. Me ha encantado la obra.
    El clima que se crea entre vosotros, la música en vivo -fui a verla sin saber que era musical-, la preciosa voz de Anna.
    Conseguís llevarnos a las calles del Raval de aquellos años "dorados", y a aquél piso donde aparecieron los recuerdos del abuelo carterista...
    Muchas gracias por el buen rato ofrecido.

    ResponElimina
  2. Muy divertida, nos encantó.

    ResponElimina
  3. Felicitats! Bona música i bona interpretació.

    ResponElimina
  4. Divertid, diferent, dinàmic

    Vaig anar-hi dissabte i la veritat és que em va agradar molt i a les persones que venien amb mi, també! l'argument es sorprenent! t'ho passes d'ellò mes bé!el temps passe volant! la musica en directe quede perfecte! us animo a que aneu a veure aquesta obra, us encantara! las meves felicitacions per a thothom qui treballa en aquest fantàstic musical!

    ResponElimina
  5. Les lletres de les cançons molt millorables!!! No em va agradar que els dos actors interpretessin tots els personatges i que a més a més un d'ells havia de sortir de l'escena per posar-se a tocar amb la banda. M'esperava més, em vaig aborrir!!!!!

    ResponElimina
  6. Obra original, senzilla y eficaz

    Guión original, pasa muy bien y es divertida. canciones bonitas aunque que creo que suena algo mejor el disco que el directo.

    ResponElimina